De Westhoek

Op ons park heerst een rustig en gemoedelijke sfeer waar zowel aan jong en oud de ruimte wordt geboden om te genieten van een welverdiende vakantie of een weekeindje uit.


Voor de kinderen is er ruimte om te spelen in de zandbak, op de schommels (incl. vogelnestschommel) of in het speelhuisje met glijbaan. Deze speelgelegenheid, inclusief een tafeltennistafel, is centraal op het park gesitueerd. Ook kan gebruik worden gemaakt van het aangrenzend weiland waarop naar hartelust kan worden gevliegerd of gevoetbald.


Op het park staan 8 vrijstaande bungalows die het gehele jaar worden verhuurd, voorzien van centrale verwarming, (1 bungalow is voorzien van een open haard) ruime douche/toilet, een woonkamer met eethoek, zithoek met kleurentelevisie, radio-cd speler en een keuken met koelkast en oven/magnetron. Drie bungalows hebben een vaatwasmachine. Wifi is beschikbaar in elk huisje.

Een wasmachine en droger zijn centraal op het parkje aanwezig. Tevens hebben wij een mogelijkheid tot het overdekt stallen van fietsen.


Alle huisjes/bungalows zijn voorzien van een terras met tuinstoelen en een tuintafel en hebben voldoende privacy. Een aantal van de bungalows heeft een prachtig vrij uitzicht over een weiland richting de beboste duinen. en/of over het polderlandschap richting Bergen