De Meidoorn

De Meidoorn (maximaal 4 personen)

Bungalow De Meidoorn ligt op het rustige bungalowpark De Westhoek, direct aan de (speel) weide. De woning is voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur en in de slaapkamers staan comfortabele boxspringbedden. Verder is er WIFI en kabel TV. Het park ligt tussen Bergen en Schoorl vlakbij de duinen en het strand. De hostess van Pien Property zal je ontvangen bij aankomst en geeft uitleg over de bungalow. De bedden zijn opgemaakt en er ligt voor iedere gast een handdoekenpakket klaar.


De ruimte

De Meidoorn heeft 2 slaapkamers, een woonkamer met een hoog plafond en een open keuken. De schuifpui geeft toegang tot een zonnig terras met vrij uitzicht en een complete tuinset. De sfeervolle bungalow is van alle gemakken voorzien, van keukenapparatuur tot een badkamer met ruime douche.


Toegang voor gasten

Het park is autovrij . Je hebt een eigen parkeerplaats. Je kunt gebruik maken van een kar beschikbaar om je spullen naar de bungalow te brengen. Eventuele bezoekers kunnen (gratis) parkeren bij Manage van Poelenburgh op 5 min lopen.


Andere dingen waar je op moet letten

De vakantiewoning is gelegen op een klein park met een parkreglement. Er wordt van je verwacht je te houden aan deze regels. De bungalow is geschikt voor 4 personen, meer gasten zijn niet toegestaan. Pien Property staat tijdens het verblijf voor jullie klaar.


Verhuur: