Bungalowpark de Westhoek

Bungalowpark de Westhoek

Rustig gelegen tussen weilanden en de Schoorlse Duinen ligt het kleinschalige bungalowpark De Westhoek (ca 0,7 ha.). Waar het op en om het park vooral rust en ruimte is, is de gezelligheid om de hoek door de ligging in de buurt van het gezellige dorp Schoorl (ca. 1,5 km) en het prachtige kunstenaarsdorp dorp Bergen (ca. 2 km.) Ook de fraaie oude stad Alkmaar is op nog geen 10 km afstand dichtbij voor een bezoekje.


De Schoorlse Duinen
Het uitgestrekte gebied De Schoorlse Duinen is uniek in zijn soort. Het zeer uitgebreide netwerk van wandel- en fietspaden maakt uren wandel- en fietsplezier mogelijk. Het circa 1800 hectare duingebied dat rijk is aan naald- en loofbossen, heeft een prachtige heidebegroeiing. Achter deze prachtige duinenrij liggen de mooie stranden aan de Noordzee. Met de Brede Duinenroute, verkozen tot een van de mooiste fietsroutes van Nederland, en een prachtig Mountainbike parcours binnen handbereik, is deze locatie één van de mooiste plekjes om te verblijven!!!

Voor kinderen
Aan kleine en grotere kinderen is op het park ook gedacht. Zij vermaken zich met een speelhuisje met glijbaan, een vogelnest-schommel, zandbak, schommels en een tafeltennistafel. Er is een groot speelveld met ruimte om te voetballen of te vliegeren.

In de buurt

Dichtbij het park is genoeg te beleven. Zo zijn de Manege Poelenburgh en de skipiste van Il Primo in Bergen op loopafstand te bereiken.


Goed om te weten

Op het park zijn huisdieren van huurders niet toegestaan, tenzij anders overeengekomen met de verhuurder. Huisdieren, van bijvoorbeeld eigenaren, moeten op het park altijd worden aangelijnd.

Elke bungalow beschikt over draadloos internet (WiFi).

De voor verhuur beschikbare bungalows zijn elk apart online te reserveren. De verhuurmogelijkheden kunnen per bungalow verschillen.   

Meer informatie is te verkrijgen bij de eigenaar of verhuurorganisatie van de bungalow. Met een klik u op de betreffende bungalow zijn deze gegevens vindbaar.  


De bungalows hebben een prachtige ligging tussen duinen en polderlandschap. Kom genieten van rust, ruimte en natuur. 


Bungalowpark De Westhoek

Teugelaan 2 -1 t/m11

1871 AJ SchoorlDe Linde

De Meidoorn

De Roos

De Brem

De Wilg

De Sering

De Zonnehoek

De Jasmijn