Bungalowpark de Westhoek

Bungalowpark de Westhoek

is een kleinschalig en rustig gelegen park (ca 0,7 ha.) aan de voet van de duinen. Dit duingebied is uniek in zijn soort vanwege het uitgebreide netwerk van wandel- en fietspaden en is rijk aan naald- en loofbossen en een prachtige heidebegroeiing. Dit gebied is circa 1800 hectare groot. Achter deze prachtige duinenrij liggen de mooie stranden aan de Noordzee op u te wachten…

Het park is gelegen tussen het gezellige dorp Schoorl (ca. 1,5 km) en het prachtige kunstenaarsdorp dorp Bergen (ca. 2 km.)

Met de Brede Duinenroute, verkozen tot een van de mooiste fietsroutes van Nederland en een prachtig Mountainbikeparcours binnen handbereik, één van de mooiste plekjes om te verblijven!!!

Voor de kinderen zijn op het park een speelhuisje met glijbaan, een vogelnestschommel, schommels, een zandbak een tafeltennistafel en een groot speelveld aanwezig waar de ruimte is om te voetballen of te vliegeren.

Manege Poelenburgh en de skipiste van Il Primo in Bergen liggen op loopafstand van ons park.

Op ons park worden geen huisdieren toegelaten van huurders. Onze bungalows zijn rookvrij.

Onze bungalows hebben een prachtige ligging tussen duinen en polderlandschap. Kom genieten van rust, ruimte en natuur.

Draadloos internet (WiFi) is beschikbaar in elke bungalow.

U kunt per bungalow de beschikbaarheid bekijken en online reserveren. De verhuurmogelijkheden kunnen per bungalow verschillen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de eigenaar of verhuurorganisatie per bungalow, klikt u op de betreffende bungalow voor meer informatie.


Bungalowpark De Westhoek

Teugelaan 2 -1 t/m11

1871 AJ SchoorlDe Linde

De Meidoorn

De Roos

De Brem

De Wilg

De Sering

De Zonnehoek

De Jasmijn